Harumnya Nusantara “Mukbang 1000 Durian? Budi Luhur Jadi Kampung Durian?”

Jakarta – Dalam rangka menyambut Ulang Tahun Universitas Budi Luhur yang ke 43 tahun, kampus biru mengadakan beberapa event, salah satunya adalah event “Harumnya Nusantara” yang diadakan pada tanggal 5 dan 6 Februari 2022 di Doktorandus Koffie. Rangkaian acara ini diantaranya ada Workshoop menjadi Barista Enterpreurnership yang dilaksanakan pada tanggal 5 Februari hingga makan 1000 duren ketan gratis yang bebas dilaksanakan pada 6 Februari. Event ini banyak dikunjungi oleh para dosen, mahasiswa, pelajar, hingga warga sekitar Kampus Budi Luhur. Banyak warga yang mengaku senang dengan diadakannya event ini, karena antusiasme para warga yang dapat memakan durian gratis, yang memang sudah kita ketahui bersama kalau durian itu sangatlah mahal harganya. Mahasiswa dan pelajar pun mengakui hal itu. Dari pihak Universitas Budi Luhur sendiri mengaku sangatlah bahagia dapat membahagiakan banyak orang.

6 Replies to “Harumnya Nusantara “Mukbang 1000 Durian? Budi Luhur Jadi Kampung Durian?”

1. Wow, fantastic blog structure!
    How long have you ever been running a blog for? you made running a blog glance easy.
    The full glance of your site is excellent, let alone the content!

You can see similar here prev next and it’s was wrote by Kip95.

2. Hey! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but
    I’m not seeing very good success. If you know of any please share.
    Appreciate it! You can read similar art here: Backlink Portfolio

3. Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
    I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m
    not seeing very good success. If you know of any please share.

Cheers! You can read similar blog here: Hitman.agency

4. Hi! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very
    good success. If you know of any please share. Appreciate it!
    I saw similar blog here: Hitman.agency

5. Wow, awesome weblog layout! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you make blogging look easy. The entire look of your site is wonderful, let alone the
    content! You can see similar here sklep internetowy