Tips & Trick

3 Tips Jitu Ala Mimin Menghadapi Malasnya Hari Senin

Hallo Sobat LMK, besok udah senin aja ya. Kalian suka gundah ga sih? Kalo tiba – tiba udah Senin aja, yang harusnya Senin semangat tapi malah kaya ditampar keadaan harus bisa semangat ya, jadi kesannya dipaksa. It’s okay sih, itu wajar. Tapi kalau jadi kebiasaan bakal ganggu kualitas kerja lho!! Mimin punya tips lho biar kalian selalu semangat menjalani hari Senin! Simak baik – baik ya!!
1. Yang pertama Sobat LMK udah ngatur schedule nih di hari Senin mau ngapain aja, utamain cari hal-hal yang bikin kalian bahagia ya, misal pas pulang kantor mau me time ah nonton atau jalan-jalan ke mall sekedar belanja skincare, dan lain – lain.
2. Yang kedua bangun dipagi hari, bangun ga mepet jam berangkat kantor, bisa bikin sobat LMK santai, dan tidak tergesa-gesa lho!! Sobat LMK bisa lebih banyak waktu untuk prepare, sarapan, dan duduk santai sebentar sebelum berangkat.
3. Yang ketiga berbicara dengan diri sendiri. Sobat LMK harus sadari bahwa banyak mimpi yang harus dicapai. Jadi harus semangat bekerja agar bisa tetap bahagia. Banyak mimpi kamu dan keluargamu yang harus kamu wujudkan demi membahagiakan mereka. Karena bahagia yang sesungguhnya itu tergantung persepsi setiap orang ya, namun jika Mimin yang menjalani bahagia Mimin adalah melihat orang – orang yang Mimin sayang tersenyum. Jadi sobat LMK, ga boleh malas – malasan lagi ya, kejar mimpi – mimpi yang belum terwujud. Good Luck and Keep Spirit.

Semoga tips dari mimin dapat membangkitkan semangat sobat LMK menjalankan hari Senin ya!! Semangat!! See You The Next Tips👋🏻

 

12 Replies to “3 Tips Jitu Ala Mimin Menghadapi Malasnya Hari Senin

  1. I really love your website.. Very nice colors & theme. Did you build this web site yourself? Please reply back as I’m planning to create my own website and would love to know where you got this from or just what the theme is called. Thank you!

  2. Greetings! Very useful advice within this article! It is the little changes that produce the most significant changes. Thanks for sharing!

  3. I have been browsing on-line greater than 3 hours these days, yet I by no means discovered any attention-grabbing article like yours. It’s lovely value enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made just right content as you did, the internet shall be much more helpful than ever before!

  4. Wow, fantastic blog format!
    How lengthy have you ever been blogging for?
    you made running a blog glance easy. The full look of your site is great,
    as neatly as the content material! You can see similar here prev next and it’s was wrote by Brendon86.

  5. Wow, amazing blog format!
    How lengthy have you been blogging for? you make running a blog look easy.
    The whole glance of your web site is excellent, as well as the content material!

    I read similar here prev next and those was wrote by Alisa99.

  6. Wow, amazing weblog format! How lengthy have
    you ever been blogging for? you made blogging glance easy.
    The full look of your website is excellent, as smartly
    as the content material! You can see similar
    here sklep internetowy

  7. Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
    I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good
    success. If you know of any please share. Kudos! You can read similar art here: Scrapebox List

  8. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
    I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but
    I’m not seeing very good success. If you know of any please share.
    Kudos! I saw similar text here: GSA Verified List

  9. You’re actually a just right webmaster. The web site loading velocity is incredible.
    It kind of feels that you are doing any unique trick.
    Also, the contents are masterwork. you’ve performed a excellent job on this subject!
    Similar here: e-commerce and also here: Bezpieczne zakupy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *